De ketchup van De Ketchupfabriek wordt op authentieke wijze handgemaakt in Graauw (Zeeland). We gebruiken waar dat kan zoveel mogelijk ingrediënten die lokaal (in eigen streek c.q. Zeeland) of regionaal (heel Nederland) op duurzame of biologische wijze worden geteeld.
Om voedselverspilling tegen te gaan gebruiken we tweede keus tomaten en paprika's. Dat zijn tomaten en paprika's die niet goed genoeg zijn voor de supermarkt. Maar wij vinden ze prachtig en nog belangrijker: ze smaken geweldig. Dus maken wij er de lekkerste ketchup van.
Natuurlijk bevat de ketchup geen kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen en verdikkingsmiddelen. Na opening is de ketchup beperkt houdbaar in de koelkast.
Een fles bevat 200 ml authentieke ketchup. De ketchup is gemaakt van: tomaat*, rode paprika*, rode ui, rode peper*, selderij, gember*, knoflook, zeezout, suiker*, azijn*, mosterdzaad*, peperkorrels*, kruidnagel*, dragon*, laurier.
*van biologische/duurzame oorsprong.